Logga in

X

Behandling av personuppgifter

När du kontaktar oss och själv anger uppgifter till oss i samband med ett kundupplägg, så lagrar vi detta internt i vårt kundsystem för att smidigt kunna hantera din beställning och ditt ärende. Vi registrerar endast information som är kopplade till din eller dina beställningar och din kontakt med oss.
Uppgifter vi sparar är: namn, namn på företag, telefonnummer du uppgivit till företaget, adress till företaget samt organisationsnummer till företaget.
Registrerar du dig som privatperson så sker motsvarande för dig som privatperson, dvs vi sparar namn, telefonnummer som du uppgett, adress samt personnummer.


Personuppgiftsansvarig

Ansvarig för personuppgifter är Add Sweden AB.

Utlämnande av personuppgifter
Uppgifterna kommer ej att säljas till någon annan.

Rätt att begära information
Den nya standarden för personuppgiftsskydd som introduceras med den nya Europeiska dataskyddslagen den 25 maj, mer känd som General Data Protection Regulation (GDPR), ger dig rätt att kontrollera vilka uppgifter vi sparar om dig samt begära att få sparade uppgifter raderade och bortplockade. Självklart hjälper vi gärna till att plocka bort och radera oönskade uppgifter.

Om Cookies

Cookies är ett samlingsnamn för små textfiler som webbsidan lagrar på din dator. Det finns två typer av cookies. Den ena varianten lagrar små textsträngar på din dator för att den vid ditt nästa besök ska komma ihåg dig och lättare göra sidan anpassad för dig.
Den andra varianten gör det möjligt för add profiling att inte blanda ihop dig med andra besökare, en så kallad identifieringssträng, under tiden du är inne på hemsidan.

Vår användning av cookies
add profiling använder båda typer cookies. Du kan välja att stänga av denna funktion. Exakt hur detta går till hittar du under
hjälpavsnittet i din webbläsare. Vissa funktioner hos add profiling kommer då inte fungera korrekt.

Mer information?

Post och Telestyrelsen kan ge mer information och reda ut samtliga begrepp. Även vi svarar gärna på frågor. Ring oss på telefonnummer 054-85 35 00.