Logga in

X

Att tänka på när jag beställer trycksaker?


Hur beställer jag?
Gör dina val och klicka på beställ. När du är klar går du vidare till kassan. I kassan har du möjlighet att ladda upp logotyp eller övriga tryckfiler som rör beställningen. I kassan har du möjlighet att uppge information som vi behöver känna till. Det kan vara till exempel önskemål om er logotyps placering eller liknande.


Kontroll av tryckkvalitet
För att få ett bra resultat när vi trycker på kläder och övriga profilprodukter krävs en logotyp som är vektoriserad. Vi kontrollerar alltid så bifogad logotyp samt övrigt bifogade tryckfiler håller rätt kvalité för ändamålet. Om så inte är fallet så gör vi vad vi kan för att lösa problemet.


Korrektur/Artwork
För att inga tveksamheter skall uppstå gällande placering av logotyp eller designutformning så skickar vi alltid ett digitalt korrektur till dig som kund innan vi trycker. Vi inväntar alltid ett godkännande av korrekturet innan produktion.


Beställa över telefon eller via mejl
Ofta behöver du som kund svar på frågor eller vägledning på något sätt. Var inte rädd för att kontakta oss...
Ofta når du oss via chatten direkt på webbplatsen men du kan också nå oss på mejl kontakt@addprofiling.se eller telefon 054-85 35 00.
Önskar du provexemplar för att känna på produktens kvalité, bestämma storlek på plagget eller liknande så kan du med fördel läsa vidare om vårt speciella provpaket här.